ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ:
Η ιστοσελίδα www.eurosofa.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης και πώλησης των προϊόντων μέσω του διαδικτύου της εταιρείας ΟΙΚΙΑ EUROSOFA με έδρα Κηφισού 108, Αιγάλεω ΤΚ 11241 και Α.Φ.Μ 125073835 Δ.Ο.Υ : Αιγάλεω
Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας καλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος του eurosofa, που βρίσκεται στην διεύθυνση www.eurosofa.gr
Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, διότι η περαιτέρω χρήση και περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.eurosofa.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.
Σκοπός της παραπάνω ιστοσελίδας www.eurosofa.gr είναι η άμεση και προσεκτική εξυπηρέτηση των πελατών μας, η γρήγορη και ακριβής ενημέρωση των χρηστών του διαδικτύου για τα προϊόντα μας καθώς και η πραγματοποίηση ηλεκτρονικών αγορών.


1.Όροι της σύμβασης
Το eurosofa διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει πλήρως τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες και τα συναλλακτικά του ήθη. Ο χρήστης της άνω ιστοσελίδας www.eurosofa.gr καλείται να ελέγχει σε τακτά χρονικά διαστήματα το περιεχόμενο των όρων για ενδεχόμενες αλλαγές. Η συνέχιση της χρήσης της ιστοσελίδας www.eurosofa.gr ακόμα και μετά το πέρας των αλλαγών σχετίζεται με τη συγκατάθεση και αποδοχή των όρων αυτών από τον χρήστη.Το eurosofa αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει υπάρχουσες παραγγελίες .

2.Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα
Η εταιρεία eurosofa δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.eurosofa.gr, τόσο όσον αφορά στα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημά της, υπηρεσιών. Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη, που διέφυγαν της προσοχής της ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Η χρωματική απόχρωση όλων των προϊόντων στο site της Eurosofa, ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με τη φωτογραφική απεικόνισή τους στην οθόνη σας.

3.Περιορισμός ευθύνης
Η εταιρεία eurosofa δε φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους πελάτες / χρηστές για ζημιές που πιθανόν θα προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους. Επίσης, επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.eurosofa.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους και την επιστροφή των χρημάτων εφόσον έχει γίνει πληρωμή. Το ηλεκτρονικό κατάστημα του www.eurosofa.gr δεν ευθύνεται για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Το www.eurosofa.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας χωρίς παρ' όλα αυτά να μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ή/και των χαρακτηριστικών ενός προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε μέσω e-mail στο info@eurosofa.gr ή στα τηλέφωνα της εταιρείας

4.Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, πληροφοριών, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική και μόνο ιδιοκτησία της εταιρείας eurosofa και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού, του Ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταφόρτωση, μεταποίηση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της eurosofa ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.Το περιεχόμενο και το λογισμικό σε αυτήν την περιοχή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές και πωλήσεις. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το eurosofa, το ηλεκτρονικό του κατάστημα www.eurosofa.gr και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του eurosofa και του www.eurosofa.gr και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας.

5.Ευθύνη Χρήστη
Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.eurosofa.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα του eurosofa για:
Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο ή άσεμνο και αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις.
Βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο.
Παραβίαση οποιαδήποτε ευρεσιτεχνίας, εμπορικού σήματος, εμπορικού μυστικού, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχουν ιούς λογισμικού ή οποιουδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών.
Ηθελημένη ή αθέλητα παραβίαση της ισχύουσας ελληνικής και κοινοτικής νομοθεσίας και των διατάξεων αυτής.
Να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.
Συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

6.Ασφάλεια
Η εταιρεία του eurosofa αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι απόλυτα ασφαλείς και απόρρητες. Κρυπτογράφηση COMODO CA Limited
Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων
Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.
Σε όποιο σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες κ.τ.λ.) υπάρχει κρυπτογράφηση SSL 128-bit.
Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser σας τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 128 bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα.

7.Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.eurosofa.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας καθώς και τη διαθεσιμότητά τους, ίσως σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.eurosofa.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο)Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.Όλα τα έγγραφα καθώς και τα ηλεκτρονικά στοιχεία που θα ανταλλαχθούν με τους πελάτες μας θα διατηρούνται από την Εταιρεία και ο πελάτης θα έχει πρόσβαση σε αυτά όποτε το επιθυμεί. Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε να επικοινωνήστε μαζί μας. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

8.Πολιτική αλλαγής τιμών
Η Εταιρεία έχει το δικαίωμα μεταβολής των τιμών της χωρίς να ενημερώσει προηγουμένως τους πελάτες της. Οι τιμές του ηλεκτρονικού ιστότοπου www.eurosofa.gr ισχύουν μόνο για το e-shop της εταιρείας. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να φέρει διαφορετικές τιμές στο e-shop από τα καταστήματά της. Σε περίπτωση αγοράς προϊόντος που φέρει το σύμβολο της online παραγγελίας υπάρχει το ενδεχόμενο να μη βρίσκεται σε κάποιο από τα καταστήματα. Ο υποψήφιος πελάτης οφείλει να ενημερώνεται για τους άνωθεν όρους πριν την αγοράς ενός προϊόντος.

9. Ευρωπαϊκός Φορέας Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών
Πρόσφατα εναρμονίστηκε στην ελληνική νομοθεσία (με την ΚΥΑ 70330/2015) η Οδηγία 2013/11/ΕΚ η οποία προβλέπει την δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Alternative Dispute Resolution στο σύνολο της ΕΕ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ .

10. Εξυπηρέτηση πελατών
Η Εταιρεία καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της καθώς και τη γρήγορη αντιμετώπιση των προβλημάτων με στόχο την αποφυγή των παραπόνων. Για οποιαδήποτε επίλυση προβλημάτων ή τυχόν παραπόνων μπορείτε να καλείτε καθημερινά εκτός Σαββάτου 12:00 με 18:00 στα τηλέφωνα της Εταιρείας.

11. Εγγύηση
Η εταιρεία μας εγγυάται την καλή λειτουργία των επίπλων για δύο έτη από την παραλαβή τους. Η εγγύηση δεν αφορά τα εκθεσιακά έπιπλα , και τα έπιπλα που ανήκουν στην κατηγορία bazaar στο site της εταιρείας μας , τα οποία εκθεσιακά έπιπλα ο πελάτης τα εξέτασε και τα βρήκε της τελείας αρεσκείας του. Επιστροφές εκθεσιακών προϊόντων και προϊόντων που ανήκουν στην κατηγορία bazzar δεν γίνονται δεκτές , ούτε γίνονται επιστροφές χρημάτων για τις παραπάνω κατηγορίες. Περαιτέρω, η εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για ελαττώματα που θα παρουσιαστούν και θα οφείλονται στην κακή χρήση ή συντήρηση από τον πελάτη. Κατά την περίπτωση που παρουσιαστούν ελαττώματα τότε η εταιρεία μας είναι υποχρεωμένη εντός τριάντα εργασίμων ημερών να προβεί σε επισκευή του βλαβέντος μέρους/τμήματος και όχι ολοκλήρου του αντικειμένου, εκτός αν η επισκευή δεν είναι δυνατή, οπότε και είναι υποχρεωμένη σε ολική αντικατάσταση του εντός προθεσμίας 90 ημερών, αφού έχει προηγηθεί πραγματογνωμοσύνη από την εταιρεία μας.

Σημειώνεται ότι τα νέα συμπληρωματικά κομμάτια αντικαταστάσεως ενδέχεται να έχουν μικρές τονικές διαφορές με τα υπάρχοντα ιδίως όταν οι αλλαγές αφορούν έπιπλα με ύφασμα ή λούστρο ( λόγω βαφής ή χρήσης).

Για να ισχύει η εγγύηση θα πρέπει ο πελάτης να προβαίνει στις εξής ενέργειες: α) Να τηρεί τους όρους και τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, β) Μετά την παραλαβή των εμπορευμάτων και εντός 48 ωρών να διαπιστώνει την καλή ή μη κατάσταση των εμπορευμάτων που παρέλαβε και σε αρνητική περίπτωση να καλεί ΑΜΕΣΩΣ την εταιρεία. γ) Κατά την περίπτωση που εντός της διετίας παρουσιαστούν πραγματικά ελαττώματα τότε ο πελάτης θα πρέπει να ειδοποιεί την εταιρεία γραπτώς .Εν συνεχεία η εταιρεία θα προβαίνει σε έλεγχο και αφού διαπιστώσει το ελάττωμα θα προβαίνει ανάλογα είτε σε επισκευή είτε σε αντικατάσταση, σύμφωνα με τα ανωτέρω.

 Η εταιρία EUROSOFA είναι υπεύθυνη για την παράδοση των εμπορευμάτων μέχρι το πεζοδρόμιο, στη διεύθυνση που μας υποδεικνύει ο πελάτης ή μέχρι το πρακτορείο, εφόσον τα εμπορεύματα αποστέλλονται εκτός Αθηνών.

 Η εταιρία EUROSOFA δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τυχών φθορές που μπορεί να προκληθούν, κατά το ανέβασμα των προϊόντων σε όροφο ή την μεταφορά εντός της οικίας/κτιρίου του πελάτη. Την αποκλειστική ευθύνη για την μεταφορά των εμπορευμάτων εντός του κτιρίου, σε όροφο ή ισόγειο, και για φθορές που τυχών προκληθούν στην κινητή και ακίνητη περιουσία του, φέρει ο πελάτης.

Ο πελάτης υποχρεούται να έχει προετοιμάσει και να είναι ελεύθερος ο χώρος όπου θα τοποθετηθούν τα έπιπλα από εμάς, όπως και κατά τη συναρμολόγηση των επίπλων. Τυχόν ζημίες που θα προκύψουν σε αντικείμενα στο χώρο που δεν έχει διαμορφωθεί κατάλληλα, καθαρά υπεύθυνος είναι ο πελάτης

12.Μεταφορές

 Η μεταφορά των επίπλων γίνεται με χρέωση που επιβαρύνει τον πελάτη. Για το νομό Αττικής η παράδοση πραγματοποιείται στο πεζοδρόμιο του σπιτιού και δύναται να υπάρχει χρέωση μεταφοράς στον όροφο που διαμένει ο πελάτης.

Στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα η παράδοση γίνεται σε κεντρικό πρακτορείο κάθε πόλης .

Ο χρόνος παράδοσης μετά την εξόφληση των προϊόντων ανέρχεται σε 8 εργάσιμες ημέρες εντός Αττικής και 10 εργασίμων ημερών για Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα ( για ετοιμοπαράδοτα έπιπλα).

Μετά την παραλαβή των προϊόντων από τον πελάτη η εταιρία μας δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές κατά τη μεταφορά.

Η παράδοση των ετοιμοπαράδοτων προϊόντων που ανήκουν στους προμηθευτές μας θα πραγματοποιείται εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Η παράδοση ειδικών παραγγελιών θα γίνεται εντός 60 εργάσιμων ημερών. Η εταιρία μας έχει το δικαίωμα καθυστέρησης λόγω τρίτων χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

 

 

 

  Τρόποι Παραγγελίας 

  -  Τρόποι πληρωμής

  -  Τρόποι αποστολής

 -  Εγγύηση - Επιστροφές

 

 

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΖΑΚΙΑ ΒΙΟΑΙΟΘΑΝΟΛΗΣ
1. Χώρος τοποθέτησης
– Πριν την τοποθέτηση πρέπει να σιγουρευτείτε ότι ο χώρος στον οποίο θα γίνει η εγκατάσταση θα πρέπει να έχει σωστό σύστημα εξαερισμού.
– Δεν τοποθετούμε το βιολογικό τζάκι σε μικρότερο χώρο από 30τμ χωρίς καλό εξαερισμό.
– Το βιολογικό τζάκι το τοποθετούμε σε τοίχους προκειμένου να αποφευχθούν πυρκαγιές (όχι ξύλινος τοίχος, γυψοσανίδα ή τοίχος με ταπετσαρία)
– Η απόσταση πρέπει να είναι τουλάχιστον 50 cm από πάτωμα-χαλί, 100cm από έπιπλα και 2m από παράθυρα με στόρια, κουρτίνες αλλά και από πράγματα που μπορούν να καούν και είναι εύφλεκτα.
2. Τρόπος τοποθέτησης και υλικά.
- Τρυπάνι, κατσαβίδι και ειδικές βίδες . Σε περίπτωση που η συσκευασία δεν διαθέτει ειδικές βίδες μπορούμε να προμηθευτούμε βίδες ανάλογα με το μέγεθος της τρύπας που έχει το τζάκι.
- Τοποθετούμε το τζάκι σε σημείο όπου από πίσω να μην υπάρχει τοίχος με καλώδια.
- Βάζουμε τις βίδες και τις βιδώνουμε.
- Κρεμάμε το τζάκι έτσι ώστε να βρούμε την ασφάλεια και ελέγχουμε ώστε να μην κουνιέται.
- Σε διαφορετική περίπτωση τοποθετούμε το τζάκι κάτω εφόσον δεν υπάρχει τίποτα τριγύρω ούτε ξύλινα πατώματα.
- Τζάκια επιτραπέζια εξωτερικού χώρου και κονσόλες τοποθετούνται σε χώρο που να μην υπάρχει τίποτα τριγύρω και να είναι σταθερά έτσι ώστε να μην πέσουν.
- Γεμίζουμε το δοχείο με υγρό καύσιμο εφόσον έχουμε ελέγξει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο δοχείο. Με ένα χωνί ρίχνουμε το υγρό καύσιμο στο δοχείο μέχρι τα ¾ αυτού ώστε να μην ξεχειλίσει και το ανάβουμε με ειδικό αναπτήρα.
3. Μέτρα προφύλαξης.
- Μην αφήνετε το τζάκι αναμμένο χωρίς την επίβλεψή σας.
- Όταν είναι σε λειτουργία δεν βάζουμε χέρια για τυχόν εγκαύματα για τουλάχιστον 20 λεπτά.
- Δεν φυσάμε πάνω από αυτό και δεν αφήνουμε ανοιχτά παράθυρα.
- Μακριά από παιδιά και ζώα.
- Δεν τοποθετούμε τίποτα πάνω στο τζάκι και το άτομο θα πρέπει να έχει απόσταση τουλάχιστον 50cm από αυτό.
- Χρησιμοποιούμε μόνο βιοαιθανόλη που την προμηθευόμαστε από την eurosofa .
- Απαγορεύετε αυστηρά κάποιο άλλο υγρό (όχι πετρέλαιο, οινόπνευμα)
- Ποτέ δεν ρίχνουμε υγρό όταν είναι ήδη αναμμένο παρά μόνο μετά από 15 λεπτά.
- Η βιοαιθανόλη θα πρέπει να είναι μακριά από το τζάκι, κουζίνα κτλ.
- Κρατήστε το υγρό καύσιμο μακριά από παιδιά και ζώα.
- Κρατήστε το μπουκάλι με το υγρό καλά κλειστό (βιοαιθανόλη)
- Σε περίπτωση κατάποσης καλέστε άμεσα το γιατρό σας και το κέντρο δηλητηριάσεων .
- Μην χρησιμοποιείτε το τζάκι όταν κάποιο αντικείμενο του είναι ραγισμένο η χαλασμένο.
- Απαγορεύετε η μετακίνηση του τζακιού όταν είναι γεμάτο με υγρό και όταν είναι αναμμένο.
- Απαγορεύετε να τροποποιήσουμε το τζάκι.
4. Τρόποι λειτουργίας
- Το άναμα να γίνετια από ενήλικο άτομο εφόσον ελεγχθεί ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο μέσα στο δοχείο . Γεμίζουμε μόνο τα τρία τέταρτα του δοχείου.
- Εφόσον πέσει κάτω πρέπει να το καθαρίσουμε με χαρτί και να το πλύνουμε με νερό.
- ΠΡΟΣΟΧΗ όταν πέσει το υγρό μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε πατώματα, έπιπλα, ρούχα.
5. Πώς σβήνω το τζάκι.
- ΠΡΟΣΟΧΗ ποτέ με υγρό, νερό ούτε με το φύσημα.
- Ασφαλέστερος τρόπος όταν σβήνει μόνο του.
- Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να το σβήσει μόνος του πρέπει να τοποθετήσει το ειδικό καπάκι αν δεν σβήσει αφήνουμε το καπάκι για λίγα λεπτά επάνω.
- Το επόμενο γέμισμα μπορεί να γίνει 15 λεπτών από τη στιγμή που το τζάκι θα έχει σβήσει.
6. Καθαρισμός τζακιού – συντήρηση .
- Το τζάκι το καθαρίζουμε με ειδικό υγρό για inox συσκευές και ένα πανάκι ( προσοχή να μην είναι τραχύ).
- Απαγορεύετε η χρήση οποιουδήποτε χημικά υλικά (όχι σπίρτο, χλωρίνη, οινόπνευμα κτλ)
- ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ.
- ΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ή ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ.
- ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΕΛΑΤΗ:
ΠΕΡΙΟΧΗ:
ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ:


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΕΛΑΤΗ
 

 

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του eurosofa.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.