Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ΟΙΚΙΑ-EUROSOFA τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στην Ευρωπαϊκή και Ελληνική αγορά στον χώρο του επίπλου. Πρόκειται για μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία η οποία γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη. Σας περιμένουμε σε ένα πολυτελές πενταώροφο κτήριο στην Λ. Κηφισού 108 - Αιγάλεω, όπου καθημερινά 10.00π.μ.-20.00μ.μ. και Σάββατο 10.00π.μ.-18.00μ.μ., αλλά και στα τρία υποκαταστήματά μας Λ. Μεσογείων 415-417, Αγ. Παρασκευή,  Λ. Αλίμου 43, Άλιμος και Λ. Κηφισίας 114, Μαρούσι. Στις εκθέσεις μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία ποιοτικών και λειτουργικών επίπλων, Ευρωπαίων και Ελλήνων κατασκευαστών. Θα διαπιστώσετε ότι τα έπιπλα μας είναι μοναδικής αισθητικής, κατασκευασμένα με υλικά υψηλών προδιαγραφών που τα προσφέρουμε σε σας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Η μεγάλη ποικιλία σε σαλόνια δερμάτινα, υφασμάτινα, γωνιακούς καναπέδες, επιπλοσυνθέσεις, κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες και επιτοίχια συστήματα, προσφέρει την δυνατότητα στους πελάτες μας να σχεδιάσουν με ευκολία την επίπλωση των εσωτερικών χώρων της οικίας τους. Η συνεργασία μας με κατασκευαστές επίπλων μας επιτρέπει να παρέχουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα επιλογής χρωμάτων και υφασμάτων για τους καναπέδες τους καθώς και αποχρώσεις ξύλου για τα έπιπλά τους. Τα έπιπλα μας καταφέρνουν να ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς υποψήφιους αγοραστές χάρη στο σχεδιασμό και την κομψότητά τους.

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής επίπλων σε όλη την Ευρώπη, ώστε να ικανοποιούμε κάθε σας επιθυμία. Έχουμε ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα δίκτυα χονδρικής στην Ελλάδα προσφέροντας πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές, ενώ παράλληλα αναπτύσσεται ταχέως και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δίνοντας τη δυνατότητα ακόμα και σε πιο απομακρυσμένες περιοχές να κάνουν τις αγορές που επιθυμούν.

Κι όλα αυτά μέσα στο μοναδικό πλαίσιο ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης. Επισκεφθείτε τα καταστήματά μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα μας .Η ομάδα των εξαίρετων συνεργατών μας , με την τεχνογνωσία και την πολύτιμη εμπειρία τους, θα σας συμβουλέψει για την καλύτερη επιλογή για το χώρο σας, με προσοχή και φροντίδα ώστε να κάνετε την ιδανική για εσάς επιλογή για τον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο.

Παρακαλούμε ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας για τις ακριβείς διευκρινήσεις για το προϊόν που ενδιαφέρεστε. Σε περίπτωση λάθους στο site μας η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη.

Όλες οι τιμές που αναφέρουμε τόσο στα έντυπά μας αλλά και στην ιστοσελίδα μας είναι τελικές τιμές μετρητοίς συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., χωρίς κρυφές χρεώσεις και άλλα τεχνάσματα.

Με βάση όλα τα παραπάνω έχουμε καταφέρει να γίνουμε το πιο <<ζωντανό>> e-shop με τη μεγαλύτερη ποικιλία στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς. Γιατί σε εμάς έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε προϊόντα που βλέπετε στα πραγματικά μας καταστήματα χωρίς να επιβαρύνεστε με επιπλέον χρεώσεις. Γιατί το πιο σημαντικό σε εμάς είναι η πραγματικά ποιοτική εξυπηρέτηση.

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του eurosofa.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.