Πανελλαδικά Δωρεάν μεταφορικά για ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 

Μόνο 19 ευρώ χρέωση εντός Αττικής(παράδοση επί πεζοδρομίου) ανά παραγγελία, ανεξαρτήτως μεγέθους για όλα τα προϊόντα ! ! !
Για Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα όλες οι παραγγελίες παραδίδονται με ελάχιστη χρέωση ίση με 10% της αξίας της παραγγελίας.

Η Express Μεταφορά εντός 24 ωρών ισχύει για παραδόσεις εντός Αττικής ,μόνο για ετοιμοπαράδοτα και εξοφλημένα έπιπλα. Η μεταφορά πραγματοποιείται από το εξειδικευμένο προσωπικό της EUROSOFA.
Kόστος express μεταφοράς 50€ εντός της περιφέρειας Αθηνών-Πειραιά, 60€ για υπόλοιπες περιοχές της Αττικής.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται επί πεζοδρομίου, και για παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν έως τις 15:00.Παραγγελίες για express μεταφορά ,μετά τις 15:00 ενδέχεται να παραδοθούν από 24 έως 48 ώρες.

Για παραδόσεις προϊόντων σε όροφο θα υπάρχει έξτρα χρέωση ΙΣΟΓΕΙΟ 25€, 1ος ΟΡΟΦΟΣ 30€,

2ος ΟΡΟΦΟΣ 35€,3ος ΟΡΟΦΟΣ 40€, 4ος ΟΡΟΦΟΣ 45€.Απο τον 5ο και άνω υποχρεωτική χρήση αναβατορίου.
Η παραγγελία σας αποστέλλεται από την εταιρία EUROSOFA με ίδια μέσα ή μέσω της μεταφορικής εταιρείας με την οποία συνεργαζόμαστε.
Η μεταφορά των επίπλων γίνεται με χρέωση που επιβαρύνει τον πελάτη. 
Για τον νομό Αττικής η παράδοση πραγματοποιείται στο πεζοδρόμιο του σπιτιού και δύναται να γίνει μεταφορά στον όροφο που διαμένει ο πελάτης με επιπλέον χρέωση κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Διευκρινίζεται ότι για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στα προϊόντα κατά τη μεταφορά τους από το ισόγειο μέχρι τον όροφο, η ευθύνη βαραίνει τον αγοραστή, καθώς ο κίνδυνος μεταβαίνει στον αγοραστή από τη στιγμή που το είδος παραδίδεται στο ισόγειο της διεύθυνσης που θα υποδείξει.
Στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα η παράδοση γίνεται σε κεντρικό πρακτορείο κάθε πόλης .

Ο χρόνος παράδοσης μετά την εξόφληση των προϊόντων ανέρχεται έως  10 εργάσιμες ημέρες εντός Αττικής έως  15 εργασίμων ημερών για Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα ( για ετοιμοπαράδοτα έπιπλα).

Η εταιρία Eurosofa είναι υποχρεωμένη μέσα σε αυτό το διάστημα να καλέσει τον πελάτη για παράδοση. Αν ο πελάτης δεν μπορεί να παραλάβει (για προσωπικούς λόγους ή δεν συμπίπτουν οι ώρες), δεν φέρουμε καμία ευθύνη που το χρονικό αυτό διάστημα παράδοσης, θα ξεπεραστεί.

Μετά την παραλαβή των προϊόντων από τον πελάτη η εταιρία μας δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές κατά τη μεταφορά.

Η παράδοση ειδικών παραγγελιών θα γίνεται εντός 60 εργάσιμων ημερών. Η εταιρία μας έχει το δικαίωμα καθυστέρησης λόγω τρίτων χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Αναβατόριο
Σε περίπτωση που πρέπει να χρησιμοποιηθεί αναβατόριο, ο πελάτης υποχρεούται να έχει κανονίσει να υπάρχει διαθέσιμο χώρος στο δρόμο μπροστά στο σπίτι του, για να μπορέσει να παρκάρει το αμάξι και να στηθεί το αναβατόριο. Επίσης πρέπει να γνωρίζει αν μπορεί να στηθεί αναβατόριο, όπως και αν μπορεί να μπει στο σπίτι του το έπιπλο που έχει παραγγείλει. H Eurosofa δεν φέρει καμία ευθύνη, σε περίπτωση που δεν μπορεί να στηθεί αναβατόριο ή αναβληθεί το ραντεβού για τους παραπάνω λόγους. Δεν επιστρέφονται τα χρήματα του αναβατορίου και ενδέχεται να πρέπει να πληρώσει πάλι ο πελάτης το κόστος του αναβατορίου.


Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής, και αργιών.
Ανωτέρα Βία
Αν σε οποιαδήποτε περίπτωση για λόγους ανωτέρας βίας (όπως κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες ακτοπλοϊκών ή μεταφορικών εταιριών κ.λπ.) δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση παράδοσης της παραγγελίας σας εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ενημερωθείτε για τον ακριβή λόγο καθυστέρησης της παράδοσης και να επιλέξετε αν τελικά επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του eurosofa.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.