ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ για όλα τα προϊόντα ! ! !

Η Express Μεταφορά εντός 24 ωρών ισχύει για παραδόσεις εντός Αττικής ,μόνο για ετοιμοπαράδοτα και εξοφλημένα έπιπλα. Η μεταφορά πραγματοποιείται από το εξειδικευμένο προσωπικό της EUROSOFA.
Kόστος express μεταφοράς 40€ εντός της περιφέρειας Αθηνών-Πειραιά, 60€ για υπόλοιπες περιοχές της Αττικής.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται επί πεζοδρομίου, και για παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν έως τις 15:00.Παραγγελίες για express μεταφορά ,μετά τις 15:00 ενδέχεται να παραδοθούν από 24 έως 48 ώρες.

Για παραδόσεις προϊόντων σε όροφο θα υπάρχει έξτρα χρέωση 25 euro.
Η παραγγελία σας αποστέλλεται από την εταιρία EUROSOFA με ίδια μέσα ή μέσω της μεταφορικής εταιρείας με την οποία συνεργαζόμαστε.
Η μεταφορά των επίπλων γίνεται με χρέωση που επιβαρύνει τον πελάτη. Ειδικά για τον νομό Αττικής η χρέωση παρατίθεται αναλυτικότερα παρακάτω.
Για τον νομό Αττικής η παράδοση πραγματοποιείται στο πεζοδρόμιο του σπιτιού και δύναται να γίνει μεταφορά στον όροφο που διαμένει ο πελάτης με επιπλέον χρέωση κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Διευκρινίζεται ότι για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στα προϊόντα κατά τη μεταφορά τους από το ισόγειο μέχρι τον όροφο, η ευθύνη βαραίνει τον αγοραστή, καθώς ο κίνδυνος μεταβαίνει στον αγοραστή από τη στιγμή που το είδος παραδίδεται στο ισόγειο της διεύθυνσης που θα υποδείξει.
Για παραδόσεις προϊόντων εντός λεκανοπεδίου Αττικής, η δρομολόγηση της μεταφοράς πραγματοποιείται εντός χρονικού διαστήματος έξι (6) εργασίμων ημερών. Η έναρξη της ανωτέρω προθεσμίας δρομολόγησης παράδοσης προϊόντος λογίζεται από την ημερομηνία επιβεβαίωσης εξόφλησης της παραγγελίας.
Στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα η παράδοση γίνεται σε κεντρικό πρακτορείο κάθε πόλης.( Χρόνος παράδοσης έως 10 εργάσιμες ημέρες)
Τα μεταφορικά έξοδα για περιοχές εκτός του λεκανοπεδίου Αττικής καλύπτονται από την εταιρία EUROSOFA ανεξαρτήτως ποσού μέχρι το κεντρικό πρακτορείο της μεταφορικής εταιρίας στην αντίστοιχη πόλη.
Ειδικά για απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές, το κόστος παράδοσης ενδέχεται να διαφοροποιηθεί. Σε κάθε περίπτωση, θα σας ενημερώνουμε για τυχόν επιβαρύνσεις στα έξοδα.
Ο χρόνος παράδοσης μετά την εξόφληση των προϊόντων ανέρχεται σε οκτώ (8) εργάσιμες ημέρες εντός Αττικής και δέκα (10) εργάσιμες ημέρες για Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα (για ετοιμοπαράδοτα έπιπλα). Η έναρξη της ανωτέρω προθεσμίας παράδοσης προϊόντος λογίζεται από την ημερομηνία επιβεβαίωσης εξόφλησης της παραγγελίας.
Τα ανωτέρω χρονικά διαστήματα παράδοσης των παραγγελιών αφορούν αποκλειστικά τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα.
Σε περίπτωση που ο αγοραστής επιθυμεί να γίνει μεταφορά του προϊόντος-εμπορεύματος από μεταφορέα επιλογής του και όχι από την μεταφορική εταιρία που συνεργαζόμαστε, τόπος παράδοσης του προϊόντος προς τον καταναλωτή θεωρείται η κεντρική αποθήκη της εταιρίας μας στο Αιγάλεω Αττικής, Λεωφόρος Κηφισού αρ. 108.
Ο κίνδυνος από την πώληση στην περίπτωση αυτή μεταβαίνει στον αγοραστή κατά το χρόνο παράδοσης των πωληθέντων εκ μέρους της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ στον μεταφορέα.
Κατ’ εξαίρεση και κατόπιν συμφωνίας με τον πελάτη είναι δυνατή η παραλαβή από αυτόν εκθεσιακού προϊόντος από εκθεσιακό χώρο (υποκατάστημα) της εταιρίας μας. Στην περίπτωση αυτή ο κίνδυνος από την πώληση μεταβαίνει στον αγοραστή κατά το χρόνο παραλαβής του εκθεσιακού προϊόντος από αυτόν.

Η εταιρία EUROSOFA δεν προβαίνει σε αποστολές εμπορευμάτων της στο εξωτερικό ή στην Κύπρο.
Η εταιρία EUROSOFA δεν προβαίνει σε ταχυδρομικές αποστολές προϊόντων ή εμπορευμάτων.
Η παράδοση των ετοιμοπαράδοτων προϊόντων που ανήκουν στους προμηθευτές μας θα πραγματοποιείται εντός δεκαπέντε (15) εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Η παράδοση ειδικών παραγγελιών θα γίνεται εντός εξήντα (60) εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Η εταιρία μας έχει το δικαίωμα καθυστέρησης λόγω υπαιτιότητας τρίτων (πχ προμηθευτών) χωρίς οικονομική επιβάρυνση.
Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής, και αργιών.
Ανωτέρα Βία
Αν σε οποιαδήποτε περίπτωση για λόγους ανωτέρας βίας (όπως κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες ακτοπλοϊκών ή μεταφορικών εταιριών κ.λπ.) δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση παράδοσης της παραγγελίας σας εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ενημερωθείτε για τον ακριβή λόγο καθυστέρησης της παράδοσης και να επιλέξετε αν τελικά επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του eurosofa.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.