1.Τρόποι παραγγελίας.
1.1. Μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα www.eurosofa.gr
1.2. Τηλεφωνικά καθημερινά από 10.00-21.00 και Σάβατο 10.00-17.00.
1.3. Με e-mail στο info@eurosofa.gr ή στην φόρμα επικοινωνίας εδώ.
1.4. Με επίσκεψη στα καταστήματά μας.

Αποδοχή παραγγελιών και ασφάλεια.
Όταν πραγματοποιείτε μια παραγγελία τηλεφωνικώς ή γραπτώς την εκλαμβάνουμε ως προσφορά για να αγοράσετε. Εάν δεχτούμε την παραγγελία, σας στέλνουμε e-mail ή ένα μήνυμα επιβεβαίωσης με αριθμό παραγγελίας.
Επιβεβαιωμένες παραγγελίες σημαίνουν και πλήρης αποδοχή των όρων χρήσης.
Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε να δεχτούμε την παραγγελία σας εάν το κρίνουμε απαραίτητο. Σε αυτήν την περίπτωση θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή μήνυμα το γρηγορότερο δυνατό που μπορούμε.
Όταν δεχτείτε το e-mail ή το μήνυμα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας θα έχετε την ευκαιρία να τσεκάρετε και να διορθώσετε οποιοδήποτε λάθος.
Προκειμένου να αποφασίσουμε για το αν δεχτούμε την παραγγελία σας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που μας δώσατε ή που ήδη κρατάμε για εσάς για την επιβεβαίωση της ταυτότητας σας, προκειμένου να αποτρέψουμε κακοπροαίρετες συναλλαγές.

Προκαταβολές.

Για την αποδοχή παραγγελιών απαιτείται προκαταβολή ύψους 50% επί του συνόλου της αξίας της παραγγελίας. Η εταιρία διατηρεί την δυνατότητα να μην προχωρήσει στην εκτέλεση της παραγγελίας (προώθηση στους παραγωγούς εξωτερικού κ.λ.π.) σε περίπτωση που δε καταβληθεί μέρος της προκαταβολής όπως αυτή ορίζεται ως άνω.


2.Τρόποι πληρωμής
Αφού έχετε συνεννοηθεί μαζί μας για το ακριβές ποσό που θα περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής εφόσον δεν έχει συμφωνηθεί κάτι διαφορετικό, εξοφλείτε την οφειλή σας μόνο όταν γίνει επιβεβαίωση διαθεσιμότητας των προϊόντων που έχετε επιλέξει αν δεν είναι ετοιμοπαράδοτα, με τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:
Μετρητά στην έδρα μας Λ. ΚΗΦΙΣΟΥ 108- ΑΙΓΑΛΕΩ .

Με πιστωτική κάρτα από την ιστοσελίδα www.eurosofa.gr και στην έδρα μας Λ. ΚΗΦΙΣΟΥ 108- ΑΙΓΑΛΕΩ.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό επιλογής σας από την κάτωθι λίστα :

Eurobank : 0026.0046.34.0200551231 IBAN GR 2602 6004 6000 0340 2005 5123 1
Εθνική : 11300101380 IBAN:GR1301101130000011300101380

Τράπεζα Πειραιώς : 6760-128511-004 IBAN GR35 0171 7600 0067 6012 8511 004
Alpha Bank : 134002002018288 IBAN GR29 0140 1340 1340 0200 2018 288

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2113457564. ή μέσω email για να επιβεβαιώσουμε το αποδεικτικό κατάθεσης.

OI ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ Φ.Π.Α

 

 

3.Πολιτική προσφορών
Η πολιτική της εταιρείας έχει ως στόχο τόσο οι ήδη πελάτες αλλά και οι υποψήφιοι αγοραστές της να είναι πάντα ευχαριστημένοι , γι' αυτό το λόγο τους παρέχει τη δυνατότητα να αγοράζουν έξυπνα τα έπιπλά τους χάρη στα είδη που αποφασίζει να βρίσκονται σε προσφορά. Οι μεγάλες προσφορές κοινοποιούνται κάθε μέρα από τον ηλεκτρονικό μας ιστότοπο αλλά και τη σελίδα μας στο facebook έχοντας όμως μικρή διάρκεια.

Για τα προϊόντα που βρίσκονται στο BAZAAR της εταιρείας τα αποθέματα είναι ελάχιστα και οι τιμές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεώς τους. Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν έλλειψη αποθέματος.

Για προϊόντα με την ένδειξη best price ο πελάτες ενδέχεται να αναμένει το προϊόν καθότι ανήκει σε προμηθευτές με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Ο χρόνος παραλαβής ποικίλει ανάλογα με τα αποθέματα του προμηθευτή.

 

4.Μεταφορές
Η παραγγελία σας αποστέλλεται από την εταιρία EUROSOFA με ίδια μέσα ή μέσω της μεταφορικής εταιρείας με την οποία συνεργαζόμαστε.
Η μεταφορά των επίπλων γίνεται με χρέωση που επιβαρύνει τον πελάτη. Ειδικά για τον νομό Αττικής η χρέωση παραθέτεται αναλυτικότερα παρακάτω.
Για τον νομό Αττικής η παράδοση πραγματοποιείται στο πεζοδρόμιο του σπιτιού και δύναται να γίνει μεταφορά στον όροφο που διαμένει ο πελάτης με επιπλέον χρέωση κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Διευκρινίζεται ότι για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στα προϊόντα κατά τη μεταφορά τους από το ισόγειο μέχρι τον όροφο, η ευθύνη βαραίνει τον αγοραστή, καθώς ο κίνδυνος μεταβαίνει στον αγοραστή από τη στιγμή που το είδος παραδίδεται στο ισόγειο της διεύθυνσης που θα υποδείξει.
Για παραδόσεις προϊόντων εντός λεκανοπεδίου Αττικής, η δρομολόγηση της μεταφοράς πραγματοποιείται εντός χρονικού διαστήματος έξι (6) εργασίμων ημερών. Η έναρξη της ανωτέρω προθεσμίας δρομολόγησης παράδοσης προϊόντος λογίζεται από την ημερομηνία επιβεβαίωσης εξόφλησης της παραγγελίας.
Στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα η παράδοση γίνεται σε κεντρικό πρακτορείο κάθε πόλης.( Χρόνος παράδοσης έως 10 εργάσιμες ημέρες)
Τα μεταφορικά έξοδα για περιοχές εκτός του λεκανοπεδίου Αττικής καλύπτονται από την εταιρία EUROSOFA ανεξαρτήτως ποσού μέχρι το κεντρικό πρακτορείο της μεταφορικής εταιρίας στην αντίστοιχη πόλη.
Ειδικά για απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές, το κόστος παράδοσης ενδέχεται να διαφοροποιηθεί. Σε κάθε περίπτωση, θα σας ενημερώνουμε για τυχόν επιβαρύνσεις στα έξοδα.
Ο χρόνος παράδοσης μετά την εξόφληση των προϊόντων ανέρχεται σε οκτώ (8) εργάσιμες ημέρες εντός Αττικής και δέκα (10) εργάσιμες ημέρες για Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα (για ετοιμοπαράδοτα έπιπλα). Η έναρξη της ανωτέρω προθεσμίας παράδοσης προϊόντος λογίζεται από την ημερομηνία επιβεβαίωσης εξόφλησης της παραγγελίας.
Τα ανωτέρω χρονικά διαστήματα παράδοσης των παραγγελιών αφορούν αποκλειστικά τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα.
Σε περίπτωση που ο αγοραστής επιθυμεί να γίνει μεταφορά του προϊόντος-εμπορεύματος από μεταφορέα επιλογής του και όχι από την μεταφορική εταιρία που συνεργαζόμαστε, τόπος παράδοσης του προϊόντος προς τον καταναλωτή θεωρείται η κεντρική αποθήκη της εταιρίας μας στο Αιγάλεω Αττικής, Λεωφόρος Κηφισού αρ. 108.
Ο κίνδυνος από την πώληση στην περίπτωση αυτή μεταβαίνει στον αγοραστή κατά το χρόνο παράδοσης των πωληθέντων εκ μέρους της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ στον μεταφορέα.
Κατ’ εξαίρεση και κατόπιν συμφωνίας με τον πελάτη είναι δυνατή η παραλαβή από αυτόν εκθεσιακού προϊόντος από εκθεσιακό χώρο (υποκατάστημα) της εταιρίας μας. Στην περίπτωση αυτή ο κίνδυνος από την πώληση μεταβαίνει στον αγοραστή κατά το χρόνο παραλαβής του εκθεσιακού προϊόντος από αυτόν.

Η εταιρία EUROSOFA δεν προβαίνει σε αποστολές εμπορευμάτων της στο εξωτερικό ή στην Κύπρο.
Η εταιρία EUROSOFA δεν προβαίνει σε ταχυδρομικές αποστολές προϊόντων ή εμπορευμάτων.
Η παράδοση των ετοιμοπαράδοτων προϊόντων που ανήκουν στους προμηθευτές μας θα πραγματοποιείται εντός δεκαπέντε (15) εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Η παράδοση ειδικών παραγγελιών θα γίνεται εντός εξήντα (60) εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Η εταιρία μας έχει το δικαίωμα καθυστέρησης λόγω υπαιτιότητας τρίτων (πχ προμηθευτών) χωρίς οικονομική επιβάρυνση.
Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής, και αργιών.
Ανωτέρα Βία
Αν σε οποιαδήποτε περίπτωση για λόγους ανωτέρας βίας (όπως κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες ακτοπλοϊκών ή μεταφορικών εταιριών κ.λπ.) δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση παράδοσης της παραγγελίας σας εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ενημερωθείτε για τον ακριβή λόγο καθυστέρησης της παράδοσης και να επιλέξετε αν τελικά επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

5.Μετάθεση Κινδύνου και Κυριότητα των Προϊόντων
Η ευθύνη για τυχόν ζημιές των προϊόντων κατά την μεταφορά μετατίθεται στον καταναλωτή, από τη στιγμή που εκείνος αποκτήσει τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων.
Η ευθύνη για τυχόν ζημιές των προϊόντων μετατίθεται στον καταναλωτή επίσης από την στιγμή που μεταφορική εταιρία της επιλογής του παραλάβει τα προϊόντα από την κεντρική αποθήκη της εταιρίας μας.
Η κυριότητα των προϊόντων περνάει στον καταναλωτή είτε με την ολοσχερή είσπραξη από την εταιρία EUROSOFA όλων των ποσών που οφείλονται σε σχέση με τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής, είτε με την παράδοση τους αν αυτή πραγματοποιηθεί μεταγενέστερα από την είσπραξη.

 


Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του eurosofa.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.